Old Firm: Η Σέλτικ πήρε το ντέρμπι με τη Ρέιντζερς και αγκάλιασε τον τίτλο στη Σκωτία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Σέλτικ επικράτησε στο Old Firm της Ρέιντζερς με 3-2 εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +12 που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο στη Σκωτία έπειτα από 31 αγωνιστικές.
Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου και πρωτοπόρος του σκωτσέζικου πρωταθλήματος προηγήθηκε στο 26? με τον Φουρουχάσι, ο οποίος σκόραρε με ωραίο γυριστό σουτ για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 45? με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταβερνιέρ.
Στο 62' ο Φουρουχάσι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα έκανε το 2-1 με κοντινό πλασέ. Έντεκα λεπτά μετά, από ασυνεννοησία στην άμυνα της Ρέιντζερς, ο Ζότα έκλεψε και πλάσαρε σε κενή εστία. Η Ρέιντζερς το πάλεψε να ξαναμπεί στο ματς και με την καρφωτή κεφαλιά του Ταβερνιέρ από τη σέντρα του Μπάρισιτς πέτυχε το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ληστεία στην Κάτω Τιθορέα: Η κίνηση-ματ που «ξεσκέπασε» τους 8 δράστες, τα καλάσνικοφ, το υποπολυβόλο
Δεν θα επαναπατριστεί άμεσα ο Σταύρος Φλώρος από το Survivor - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Απόψε ο Α΄ Ημιτελικός της Eurovision 2026 - Η σειρά εμφάνισης, τα στοιχήματα και ο τρόπος να ψηφίσετε
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Πρόσκαιρα 30άρια και μετά... 10ήμερο αστάθειας - Οι περιοχές της Αττικής που θα «ψηθούν» σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





