
BCL: Η ΑΕΚ κυριάρχησε της Χάποελ στα Άνω Λιόσια και θα παίξει στην Ιερουσαλήμ για την πρόκριση στο Final 4
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική σε επίθεση και άμυνα επικρατώντας άνετα της Χάποελ Ιερουσαλήμ με 94-78 και πλέον η πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League θα κριθεί στο τρίτο και τελευταίο ματς που θα γίνει στο Ισραήλ. Πάντως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από επεισόδια που έγιναν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων από οπαδούς της Ένωσης.
Πριν από το τζάμπολ του αγώνα η ΑΕΚ είχε ένα αποτέλεσμα μόνο στον ορίζοντα: τη νίκη. Και έπειτα από ένα εξαιρετικό και γεμάτο πάθος και ενέργεια 40λεπτο κατάφερε να φτάσει στη νίκη, με εμφατικό τρόπο, φέρνοντας τη σειρά των προημιτελικών στην απόλυτη ισοορροπία.
Ο Μπρίντον Λεμάρ ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση της ΑΕΚ, με 24 πόντους και 8/12 σουτ, με τον Ακίλ Μίτσελ να κάνει τα... πάντα με 14 πόντους, 5/7 σουτ, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα. Κομβικός και ο Δημήτρης Φλιώνης με 13 πόντους και 6 ασίστ. Από πλευράς Χάποελ οι 28 πόντοι του Λιβάι Ράντολφ και οι 11 πόντοι του Καντίμ Κάρινγκτον δεν ήταν αρκετοί, με την ομάδα της Ιερουσαλήμ να να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της Ένωσης.
ΑΕΚ: Φλιώνης 13 (3), Μάντσεν 5 (1), Μάιλς 13 (3), Παπαδάκης, Γουίλιαμς 2, Γιάνκοβιτς 6, Κόνιαρης 9 (1), Λεμάρ 24 (3), Μίτσελ 14, Οριόλα 5 (1), Ξανθόπουλος 3 (1).
Χάποελ Ιερουσαλήμ: Κάρινγκτον 11 (1), Χάνκινς 3, Ράντολφ 28 (1), Βένε 8 (2), Γιάκοβ, Μπλέιζερ, Μπράουν 8, Κορνέλιους, Μέγερις 9 (2), Σεγκέβ 4, Σμιθ 7 (1).
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


