
Κύπελλο ποδοσφαίρου: Αλλαξε ημερομηνία ο τελικός
Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτό το αίτημα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμίας και Αστέρα Τρίπολης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις 11 αντί για τις 18 Μαΐου 2019 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτό το αίτημα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμίας και Αστέρα Τρίπολης, που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά, και μετέθεσε μία εβδομάδα πιο πριν τον τελικό που θα φιλοξενηθεί και εφέτος στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι τέσσερις ΠΑΕ αιτήθηκαν την αλλαγή ημερομηνίας προκειμένου να έχουν μόνο μία (κι όχι δύο) εβδομάδα κενό μετά τη λήξη του πρωταθλήματος στις 5 Μαΐου.
Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ την Παρασκευή (7/3) στις 12 το μεσημέρι.
Διαβάστε ακόμη
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


