Στη δημοσιότητα video με τη δολοφονική επίθεση πέντε χούλιγκαν σε βάρος του Αλέξι Σβεντ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε ο σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αλέξι Σβεντ στη ρωσική πρωτεύουσα. Το video διέρρευσε στα τοπικά ΜΜΕ και δείχνει τη στιγμή της βίαιης επίθεσης στον Σβεντ από πέντε χούλιγκαν πιθανότατα της ΤΣΣΚΑ.
Ο άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από εστιατόριο στη Μόσχα λίγο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του απ' την Λοκομοτίβ Κουμπάν στα πλέι οφ της VTB League. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ομάδα του, ο 34χρονος γκαρντ έπεσε στο έδαφος και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο Ρώσος γκαρντ έδωσε κατάθεση στις Αρχές που ερευνούν το συμβάν προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.
As some Russian media have reported, there were 5 men attacking Shved. He’s got a closed craniocerebral injury. https://t.co/cVlUctGn8V pic.twitter.com/eTRJEAU8xG
— Artem Komarov (@art_basket) May 2, 2023
Επέκταση του πολέμου: Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Βηρυτό - «Οι επιθέσεις έγιναν από τη Χεζμπολάχ» λέει η Κύπρος
Ποιες αποφάσεις «κλείδωσαν» στην Αθήνα μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Ανάλυση: Τι σημαίνει ότι «το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» - Η δύσκολη επόμενη μέρα στην Τεχεράνη
Κολωνός: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε βάρος του συντρόφου της 31χρονης - Δεν ήταν έγκυος, είχε κίρρωση του ήπατος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




