Ο Αταμάν επιβεβαίωσε τη συνάντηση με Γιαννακόπουλο και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα δουλέψει στον Παναθηναϊκό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα δουλέψει στον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης.
Ο Τούρκος προπονητής ήρθε στην Αθήνα και την Κυριακή (7/5) συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στελέχη της «πράσινης» ΚΑΕ. Στο τραπέζι «έπεσε» ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, με τον έμπειρο head coach να αναλύει στους ανθρώπους του Τριφυλλιού τους στόχους του.
Ο Αταμάν επιβεβαίωσε την εν λόγω συνάντηση, αλλά και τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Μιλώντας στα τουρκικά media τόνισε δημόσια πως όλα έχουν ολοκληρωθεί στις επαφές του με τους Πράσινους και πλέον μένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις.
«Είχα συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Συμφωνήσαμε σε πολλά θέματα αρχικά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη», ανέφερε ο Τούρκος κόουτς στο NTV.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Έφτασαν τα τρακτέρ στον Βόλο - Αποκλεισμός του λιμανιού από στεριά και θάλασσα
Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




