• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»Τραγωδία με πολλούς νεκρούς στη Βόρεια Καρολίνα μετά από συντριβή ιδιωτικού τζετΕξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας - Οι οίκοι ανοχής και το «πλυντήριο» μαύρου χρήματοςΗ πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης μετά τις αποφάσεις των αγροτών - «Όχι στην κλιμάκωση»
δημοφιλές τώρα: Μαρουσάκης: Κακοκαιρία με μεγάλο όγκο νερού στα νότια - Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο και...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   09.05.2023 23:57 
Newsroom
Newsroom

Champions League: Ο Βινίσιους και ο Ντε Μπρόινε πέτυχαν γκολάρες αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
AP Photo
AP Photo

Δύο γκολάρες του Βινίσιους και του Κέβιν Ντε Μπρόινε έκριναν τον πρώτο ημιτελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι που έληξε ισόπαλος (1-1) στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ουσιαστικά όμως δεν έκριναν τίποτα καθώς η απόλυτη ισορροπία παρέμεινε μεταξύ ενός ζευγαριού που θα μπορούσε (κι ενδεχομένως θα έπρεπε) να αποτελεί τον τελικό του εφετινού Champions League.

H κληρωτίδα όμως έφερε τους Μερένχες και τους Πολίτες και πάλι αντιμέτωπους (όπως και πέρυσι, οπότε προκρίθηκε στην παράταση η Ρεάλ) στα ημιτελικά της διοργάνωσης και η πρόκριση για τον τελικό της 10ης Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη θα κριθεί στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (17/5, 22.00) στο Έτιχαντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε με ένα τρομερό μακρινό σουτ του Βινίσιους στο 36'. Ο Βραζιλιάνος έβαλε και πάλι το λιθαράκι του καθώς στα τελευταία 11 ματς των Μαδριλένων στο Champions League έχει κατορθώσει είτε να σκοράρει είτε να βγάλει ασίστ!

Η απάντηση της Μάντσεστερ Σίτι όμως ήρθε με τον ίδιο τρόπο στο 67', όταν ο Γκιουντογκάν έστρωσε για τον Ντε Μπρόινε ο οποίος κεραυνοβόλησε τον Κουρτουά για το τελικό 1-1 που αφήνει ορθάνοιχτους τους λογαριασμούς των δύο ομάδων.

Στο υπόλοιπο παιχνίδι και οι δυο τερματοφύλακες ήταν εξαιρετικοί. Ο Κουρτουά και ο Έντερσον έπιασαν ό,τι πήγαινε προς το τέρμα τους και το τελικό 1-1 δίνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη ρεβάνς του Μάντσεστερ σε οχτώ ημέρες.

  • Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά – Βαλβέρδε, Κρόος (84’ Τσουαμενί), Μόντριτς (87’ Νάτσο) – Ροντρίγκο (81’ Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους.
  • Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον – Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Ακάνζι – Στόουνς, Ρόδρι – Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκιουντογκάν, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Διαβάστε ακόμη

Μπλόκα αγροτών: Ποιες μέρες θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι στις γιορτές - Τι θα γίνει με τις παρακαμπτήριες οδούς

Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»

«Φλέγονται» οι Βρυξέλλες: Άγρια καταστολή στη διαδήλωση των αγροτών - Δακρυγόνα, και φωτιές έξω από το Ευρωκοινοβούλιο

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • Ρεαλ Μαδρίτης
  • Champions League
  • Μάντσεστερ Σίτι
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr