Το μαυσωλείο του Πελέ είναι ένα μικρό ποδοσφαιρικό γήπεδο από ... χρυσάφι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Τη Δευτέρα 15/5 άνοιξε τις πόρτες του για τον απλό κόσμο το μαυσωλείο με τη σορό του Πελέ, το οποίο θυμίζει ένα μικρό ποδοσφαιρικό γήπεδο από… χρυσάφι!
Το πάτωμα είναι ντυμένο με τεχνητό χορτάρι, στην είσοδο βρίσκονται δύο χρυσά αγάλματα του Βραζιλιάνου θρύλου ενώ στο κέντρο είναι το ολόχρυσο φέρετρο, σκαλισμένο με προσωπογραφίες του. Όσοι επιθυμούν να το επισκεφτούν πρέπει να κλείσουν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας της Οικουμενικής Νεκρόπολης, ενώ επιτρέπονται μόνο 60 επισκέπτες την ημέρα.
Ήδη οι θαυμαστές του Πελέ έχουν σπεύσει να το επισκεφτούν μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης. Το «Έθνος» σας μεταφέρει τι έγινε την πρώτη μέρα που άνοιξε το Μαυσωλείο και όσα είπε ο γιος του Πελέ, Έντσον Νασιμέντο.
Διαβάστε ακόμη
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





