Νέα ανατροπή με Γιουβέντους: Αφαίρεση δέκα βαθμών αποφάσισε το Εφετείο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα ανατροπή προέκυψε στην υπόθεση της Γιουβέντους ως προς τα ψευδή λογιστικά στοιχεία -τη λεγόμενη Plusvalenza- που παρουσίασε καθώς της επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης δέκα βαθμών!
Τον περασμένο Ιανουάριο η Γιουβέντους είχε τιμωρηθεί με -15 βαθμούς, όμως η έφεση που άσκησε, έφερε αποτέλεσμα καθώς επιστράφηκαν οι πόντοι στην ομάδα του Τορίνου. Ωστόσο, οι Μπιανκονέρι δεν τη γλίτωσαν καθώς τιμωρήθηκαν εκ νέου. Αυτή τη φορά το Ομοσπονδιακό Εφετείο ανακοίνωσε ότι επιβάλλει αφαίρεση δέκα βαθμών στη Γιούβε σχετικά με την υπόθεση Plusvalenza. Ήδη απ' το πρωί ο Εισαγγελέας είχε προτείνει ποινή αφαίρεσης 11 βαθμών.
Αντιθέτως, αθωώθηκε ο Πάβελ Νέντβεντ (που πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με ποινή κάθειρξης οκτώ μηνών) όπως και τα υπόλοιπα επτά μέλη της ομάδας. Σημειωτέον ότι μετά από τη νέα αφαίρεση, η Γιουβέντους έπεσε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A και μένει εκτός Ευρώπης.
Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στη 16χρονη που μαχαίρωσε τη συμμαθήτριά της στην Κυψέλη
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Αίγιο: Βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό - Τι έδειξαν
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



