Κυπελλούχος Κύπρου η Ομόνοια για 16η φορά με λυτρωτή Ανσαριφάρντ!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κυπελλούχος Κύπρου για 16η φορά στην ιστορία της και δεύτερη σερί στέφθηκε η Ομόνοια καθώς επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 στον τελικό που διεξήχθη στο ΓΣΠ. Ο Ιρανός άλλοτε φορ του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 85’.
Η ΑΕΛ ξεκίνησε πιο επιθετικά κι έχασε τις πρώτες μεγάλες ευκαιρίες στο ματς με τους Νταβόρ (4’) και Ανδρέου (19’), όμως και στις δύο περιπτώσεις έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά ο Φαμπιάνο. Η Ομόνοια είχε τη δική της καλή στιγμή με τον Λοΐζου στο 21’. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια είχε πιο πειστική εικόνα κι έφτασε εντέλει στο γκολ.
Στο 85' οι Μπεζούς και Παπουλής συνεργάστηκαν ωραία εκτός περιοχής, με τον δεύτερο να βγάζει ασίστ στον κενό χώρο προς τον Ανσαριφάρντ ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Μούριελ υπογράφοντας τη νίκη-τίτλο για την Ομόνοια.
ΑΕΛ: Μούριελ, Τεϊσέιρα, Μεντόγεβιτς, Νταβόρ, Μακρής, Παντελή (65’ Χασά), Ανδρέου, Μιλιτσεάνου (65’ Μιραλάς), Μεντόσα, Τζάλμα, Ντέγοεστ.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Λοΐζου, Λέζιακς, Ζαχαρίου (57’ Παπουλής), Παναγιώτου, Κούσουλος, Μιξ (57’ Μπασιρού), Ανσαριφάρντ, Κακουλλής (73’ Μπεζούς).
Ταΰγετος: Με φορεία μεταφέρονται στο καταφύγιο δύο από τους ορειβάτες - Διασώθηκαν τέσσερις
Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Λιγοστεύουν οι ελπίδες - Αποχώρησαν οι εθελοντές
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




