Πρωτάθλημα Αργεντινής: Γκέλαρε η Ρίβερ αλλά μεγάλωσε τη διαφορά απ' τη Σαν Λορέντσο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ρίβερ Πλέιτ γκέλαρε στην έδρα της Βέλεζ Σάρσφιλντ κι έχασε την ευκαιρία για να ξεφύγει περισσότερο απ' τη Σαν Λορέντσο που ηττήθηκε. Παρ' όλα αυτά οι Millonarions βρίσκονται στο +6 απ' τους Santos κι αν μη τι άλλο έχουν μια διαφορά ασφαλείας μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής που μεταδίδεται αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr.
Η Ρίβερ προηγήθηκε στο σκορ με τον Ρόχας στο 26' αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 52' με τον Πράτο. Στο 82' η Ρίβερ σκόραρε με τον Μπελτράν για το 1-2 δείχνοντας ότι θα πάρει το τρίποντο, όμως η Βέλεζ δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με τον Ορτέγα στο 87' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έριξαν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής η Ουνιόν Σάντα Φε πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα της Ουρακάν (0-1) με γκολ του Λούνα Ντιάλε στο 22' και η Μπάνφιλντ κυριάρχησε 2-0 της Ροζάριο Σεντράλ με δύο τέρματα του Χιμένες στο 4ο και στο 73ο λεπτό, ενώ δίχως νικητή έληξαν τα ματς της Ινστιτούτο με την Εστουδιάντες (0-0) και της Κολόν Σάντα Φε με τη Σεντράλ Κόρδομπα (2-2).
Βέλεζ - Ρίβερ Πλέιτ 2-2
Ινστιτούτο - Εστουδιάντες 0-0
Ουρακάν - Ουνιόν Σάντα Φε 0-1
Μπάνφιλντ - Ροζάριο Σεντράλ 2-0
Κολόν Σάντα Φε - Σεντράλ Κόρδομπα 2-2
Ποιοι τελικά ιδρώνουν τη φανέλα στη Νέα Δημοκρατία; Οι.. φαρμακερές ατάκες, τα παράπονα και τα μηνύματα
Παρέμβαση Μηχανικών ΟΣΕ για τις εργασίες στην Καρόλου: Φόβοι για αμίαντο και ερωτήματα για την ασφάλεια
Δολοφονία 21χρονου Νικήτα: Στη φυλακή εκτός Κρήτης ο 54χρονος και η σύζυγός του - Οι απολογίες και το χρονικό
Η αγωνία του Μαξίμου για το επιτελικό κράτος, το μαστίγιο και το καρότο που κρατούσε ο Μητσοτάκης και το άγριο πέσιμο του Άδωνι στον Δένδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





