Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη στο Νότιγχαμ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη, έχασε με 2-0 από την Αλιζέ Κορνέ και αποκλείστηκε στις 16 του Rothesay Open (WTA 250) στο Νότιγχαμ.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.8) ηττήθηκε από την 33χρονη Γαλλίδα (Νο.72) με 6-1, 6-4 σε 88 λεπτά και ολοκλήρωσε άδοξα το πρώτο φετινό της τουρνουά στο χορτάρι επιβεβαιώνοντας ότι δεν αποτελεί αγαπημένη της επιφάνεια. Παρ' όλα αυτά ήταν επικεφαλής στο ταμπλό του τουρνουά κι είχε τις προοπτικές για μια καλή πορεία.
Βρέθηκε, ωστόσο, σε πολύ κακή μέρα, αφού ούτε σέρβιρε όπως θα ήθελε (η Κορνέ είχε 2/11 μπρέικ πόιντ στο πρώτο σετ!), ούτε μπορούσε να βρει λύσεις με το forehand, το οποίο «έσπασε» σε πολλές περιπτώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπέπεσε συνολικά σε 31 αβίαστα λάθη, έναντι μόλις 10 της αντιπάλου της.
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





