
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πρωί της Πέμπτης η απόφαση για το ντέρμπι, πιθανότερο σενάριο η διεξαγωγή του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη μνήμη των θυμάτων του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου, δημιούργησε ένα μεγάλο ερώτημα για το αν τελικά θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (15/6, 21.15) ο τέταρτος τελικός της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.
Με δεδομένο ότι το εθνικό πένθος άρχισε το βράδυ της Τετάρτης (14/6) και θα λήξει το βράδυ του Σαββάτου, αρχικά εξεταζόταν σοβατά το ενδεχόμενο να μεταφερθεί το τζάμπολ του ματς για τις 21.15 του Σαββάτου.
Εν τέλει η οριστική απόφαση θα παρθεί το πρωί της Πέμπτης (15/6) με τις πιθανότητες πλέον να είναι υπέρ της τέλεσης του τελικού την Πέμπτη (15/6, 21.15).
Διαβάστε ακόμη
Μπαράζ προκλήσεων από την Άγκυρα: Η απάντηση της Αθήνας με κινήσεις σε δύο επίπεδα
«Κουτσουρεμένο» ETCS στον σιδηρόδρομο και τηλεδιοίκηση από σήμερα με... ολίγη από τηλεγραφήματα
Αποτροπιασμός στα Καλάβρυτα: 50χρονος άνδρας εκτέλεσε αδέσποτο σκύλο επειδή τον «ενοχλούσε»
Συναγερμός από τον ΟΗΕ για το ισχυρότερο Ελ Νίνιο των τελευταίων 1.000 ετών: Προειδοποιήσεις για φαινόμενο «Γκοτζίλα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


