Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από το τζάμπολ για τα θύματα του ναυάγιου της Πύλου

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν από το τζάμπολ του τέταρτου τελικού της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο σχεδόν κατάμεστο ΟΑΚΑ για το πολύνεκρο ναυάγιο που έγινε κοντά στην Πύλο.
Παράλληλα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν φορώντας πένθος στις φανέλες τους, ενώ στο γήπεδο δεν ακούστηκε μουσική ούτε πριν το ματς, ούτε και στη διάρκεια των διακοπών και των τάιμ άουτ λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε η κυβέρνηση.
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Έφτασαν τα τρακτέρ στον Βόλο - Αποκλεισμός του λιμανιού από στεριά και θάλασσα
Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




