Αποχώρηση Γιαννακόπουλου με καταγγελίες για σπρωξιές και φτυσιές
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφυγε έξω φρενών από τη σύσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού - Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποχώρησε έξω φρενών από τη συνεδρίαση. Mάλιστα όπως είπε απωθήθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ τον απείλησε ο Γιώργος Σκινδήλιας.
Σύμφωνα με τους «Πράσινους» ο κ. Σκινδίλιας έλεγε του κ. Γιαννακόπουλου για αρκετή ώρα «Δημητράκη θα σε τσακίσω». Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλει ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωχνε για να παραμείνει στη συνεδρίαση. Ακόμη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι «Με έσπρωξε ο Σκινδήλιας. Με απείλησε ο Αγγελόπουλος και ο Υπουργός. Δεν σέβεται τους καλεσμένους ο Βασιλειάδης. Έστησε ολο αυτό το σόου και δεν με υπερασπίστηκε. Ήταν ένα σόου του Υπουργού».
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια, γεγονός που διαψεύδεται από το πράσινο στρατόπεδο.
Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




