Κατερίνα Στεφανίδη: Πέμπτη θέση με φετινό ρεκόρ στο Diamond League
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4.62 μ. στο άλμα επί κοντώ στο Diamond League του Λονδίνου και βελτίωσε το 4.61μ., που είχε σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Βόλο.
Η πρωταθλητρια ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4.51 μ., ενώ πέρασε το 4.62 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια. Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 4.71 μ., ύψος το οποίο η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να υπερβεί. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την πέμπτη θέση.
Νικήτρια ήταν η Βίλμα Μούρτο με 4.80 μ. και ακολούθησε η Κέιτ Μουν με το ίδιο ύψος. Τρίτη ήταν η Τίνα Σούτει με 4.71 μέτρα.Η Στεφανίδη, καθώς οδεύει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δείχνει να βρίσκει τον ρυθμό της και να προσεγγίζει άλματα που της επιτρέπουν μια καλή παρουσία στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν.
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



