Κατερίνα Στεφανίδη: Πέμπτη θέση με φετινό ρεκόρ στο Diamond League
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4.62 μ. στο άλμα επί κοντώ στο Diamond League του Λονδίνου και βελτίωσε το 4.61μ., που είχε σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Βόλο.
Η πρωταθλητρια ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4.51 μ., ενώ πέρασε το 4.62 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια. Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 4.71 μ., ύψος το οποίο η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να υπερβεί. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την πέμπτη θέση.
Νικήτρια ήταν η Βίλμα Μούρτο με 4.80 μ. και ακολούθησε η Κέιτ Μουν με το ίδιο ύψος. Τρίτη ήταν η Τίνα Σούτει με 4.71 μέτρα.Η Στεφανίδη, καθώς οδεύει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δείχνει να βρίσκει τον ρυθμό της και να προσεγγίζει άλματα που της επιτρέπουν μια καλή παρουσία στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν.
Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





