Θετικό τεστ με νίκη του Ολυμπιακού στο Άιμπροξ επί της Ρέιντζερς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θετικό ήταν το τεστ του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρέιντζερς. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-1 στο Άιμπροξ των Τζερς στον τέταρτο και πιο δυνατό φιλικό αγώνα της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους, δείχνοντας σημάδια προόδου στο παιχνίδι τους.
Για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ ο Φορτούνης στο 44'. Οι Σκωτσέζοι ισοφάρισαν στο 52΄ με πέναλτι του Ταβερνιέρ, αλλά οι Πειραιώτες τέσσερα λεπτά αργότερα (56') από μακρινή μπαλιά του Μαντί Καμαρά στην πλάτη της άμυνας και κεφαλιά-πάσα του Μασούρα, ο Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Καρβάλιο που ακολούθησε τη φάση, έγραψε το 2-1.
Στο 70' ο Πορτογάλος μέσος αξιοποίησε την εξαιρετική προσπάθεια του Ροντινέι και με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού για το τελικό 3-1.
Ρέιντζερς: ΜακΚρόρι, Ταβερνιέ, Σούταρ, Ντέιβις, Μπάρισιτς (62΄ Σάκαλα), Ντάουελ (62΄ Λούντστραμ), Ράσκιν (74΄ Ματόντο), Κάντγουελ (81΄ Ράις), Σίμα (74΄ Χάτζι), Λάμερς (81΄ Λάβλας), ΜακΛάφλιν (62΄ Γιλμάζ), Ντέσερς.
Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι (89΄ Μπα), Ρέτσος, Κίνι (66΄ Ραμόν), Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά (66΄ Μπουχαλάκης), Καρβάλιο (81΄ Αγκιμπού Καμαρά), Φορτούνης (66΄ Μπιέλ), Μασούρας (81΄ Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (66΄ Βρουσάι).
Επιμένουν ΗΠΑ και Ισραήλ: «Η Βηρυτός θα θυμίζει τη Γάζα», λέει το Ισραήλ - Ο Τραμπ θέλει να διαλέξει τον νέο ηγέτη του Ιράν
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




