• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Κυψέλης – Μία προσαγωγήΝέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούςΝέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   17.03.2019 21:46
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Κίνδυνος για -6📌 Μπλέκει ακόμα και για παραμονή...

Τα «ντου» των οπαδών τελειώνουν τον Παναθηναϊκό - Απειλείται με εξόντωση

Μεγάλη καμπάνα περιμένει τον Παναθηναϊκό

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βάζουν ταφόπλακα στην ομάδα τους, που για 25 αγωνιστικές, πάλευε να βγει από το τέλμα, στο οποίο είχε περιέλθει κι όλα έδειχναν ότι θα άφηνε πίσω της σύντομα την κακή αυτή παρένθεση. Η διπλή εισβολή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μία στην αρχή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό, στην οποία μάλιστα κινήθηκαν κι απειλητικά στον πάγκο του Ολυμπιακού κι άλλη μια στο 70’, όταν και διακόπηκε οριστικά το ματς, «τελειώνει» το «τριφύλλι».

Ο Γερμανός διαιτητής, Μάρκο Φριτς, αφού «κατάπιε» το πρώτο «ντου» κι έδωσε... τόπο στην οργή για να συνεχιστεί το ντέρμπι, βλέποντας ότι η κατάσταση ξεφεύγει και με τους κρότους να ακούγονται ακατάπαυστα και τον καπνό να πνίγει το γήπεδο, αναγκάστηκε να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Την ίδια ώρα, μεγάλο μέρος του γηπέδου γιούχαρε τους «σουλατσαδόρους» που μπαινόβγαιναν στο γήπεδο κι αποδοκίμασε ακόμα περισσότερο όταν είδε ότι εξαιτίας τους, η ομάδα «κρεμάστηκε» και ουσιαστικά καλείται να ανέβει ακόμα μεγαλύτερο Γολγοθά.

Ο Γερμανός διαιτητής, βάσει κανονισμού, είχε δικαίωμα να σημάνει τη συνέχιση του αγώνα μετά από προσωρινή διακοπή ακόμη και μία ώρα αργότερα. Ωστόσο, ύστερα από την επιθεώρηση που έκανε σ' αγωνιστικό χώρο κι εξέδρα, αποφάσισε να διακόψει οριστικά το ματς.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ17.03.2019 21:28
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η ειρωνική χειρονομία του Καραπαπά προς τα επίσημα (vid)
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η ειρωνική χειρονομία του Καραπαπά προς τα επίσημα (vid)

Κίνδυνος για -6

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με εξοντωτική ποινή, καθώς ενδέχεται να του επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για την διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και 3 ακόμα για τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο εφόσον έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες.

Το πρώτο -3 θα έρθει εφόσον οι «πράσινοι» κριθούν υπαίτιοι που είναι και το πιο πιθανό, τιμωρία η οποία είναι εξαιρετικά ορατό το ενδεχόμενο να γίνει -6, εφόσον στα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες κατά προσώπων.

Ο ΚΑΠ για τη διακοπή του αγώνα προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα (το -2 για το επόμενο πρωτάθλημα καταργήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι), και πρόστιμο από 8.000 - 40.000 ευρώ.

Στο άρθρο 21, του ΚΑΠ όμως, αναφέρεται επίσης ότι «... αν ο αγώνας δεν αρχίσει ή διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του, λόγω παραβάσεων του άρθρου 15 του ΠΚ, εκτός των ανωτέρω ποινών (σ.σ.: οι ποινές για τη διακοπή), η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με τις λοιπές ποινές που προβλέπονται στο αυτό άρθρο (15) του πειθαρχικού κώδικα)».

Οι λοιπές ποινές του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα είναι αυτές στην παράγραφο 4β. για -3 εφόσον έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες κατά προσώπων και πρόστιμο από 50.000 - 250.000 ευρώ και ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικών εφόσον έχουν σημειωθεί «σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας». Είναι το ίδιο άρθρο με το οποίο είχε τιμωρηθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι του α’ γύρου με τον Ολυμπιακό.

ΟΑΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ17.03.2019 21:32
ΟΑΚΑ: Οι εικόνες της ντροπής – Πώς οι οπαδοί κατέστρεψαν τον Παναθηναϊκό
ΟΑΚΑ: Οι εικόνες της ντροπής – Πώς οι οπαδοί κατέστρεψαν τον Παναθηναϊκό

Μπλέκει ακόμα και για παραμονή...

Αν λοιπόν ισχύσουν τα παραπάνω κι ο Παναθηναϊκός τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών, θα κατρακυλήσει στην 12η θέση με 26 πόντους, τρεις περισσότερους από τον ΠΑΣ Γιάννενα, που αυτή την στιγμή αν τελείωνε το πρωτάθλημα σήμερα θα έπαιζε μπαράζ παραμονής με την 2η ομάδα της Football League.

Διαβάστε ακόμη

Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς

Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί

«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.

Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Super League 1
  • επεισόδια
  • Ολυμπιακός
  • Παναθηναϊκός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr