Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Λος Κάμπος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

O Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε και πάλι απέναντι στον Νικολάς Τζάρι, αλλά βρήκε τον τρόπο για να κάνει την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά στο Λος Κάμπος του Μεξικού (ATP 250).
Έπειτα από μια δύσκολη μάχη που κράτησε περίπου τρεις ώρες, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας λύγισε τον 27χρονο Χιλιανό (νούμερο 28) με 6-7(6), 7-6(4), 6-2 και θα περιμένει το Σάββατο (5/8, 07.30) στο ματς της τετράδας τον νικητή της αναμέτρησης του Μπόρνα Τσόριτς με τον Ίλια Ιβάσκα.
Ο Τζάρι πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, αλλά ο Τσιτσιπάς απάντησε με επικράτηση στο δεύτερο σετ, επίσης στο τάι μπρέικ, προτού κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στο τρίτο σετ με 6-2.
Μολονότι πρόκειται για τουρνουά της κατηγορίας ATP 250, ο Τσιτσιπάς χρειάζεται νίκες, ψυχολογία και έναν τίτλο, τον πρώτο του εφέτος, για να αρχίσει θετικά την προετοιμασία ενόψει του μεγάλου στόχου που είναι το US Open, το οποίο αρχίζει στις 28 Αυγούστου.
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




