Ο Νόα Λάιλς ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη - Κυριάρχησε στον τελικό των 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Νόα Λάιλς είναι ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη. Ο Αμερικανός σπρίντερ με επίδοση 9.83 (ισοφάρισε την καλύτερη εφετινή στον κόσμο) κυριάρχησε στον τελικό των 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου.
Ο Λάιλς, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν 200άρης, έχοντας κερδίσει το χρυσό στα 200μ. στο Παγκόσμιο της Ντόχα το 2019 και στο Παγκόσμιο του Γιουτζίν το 2022, αποφάσισε να κατέβει και στα 100μ. και πέτυχε διάνα. Αν και ως τα 70 μέτρα βρισκόταν πίσω και εκτός μεταλλίων, ήρθε από πίσω με φόρα και με 9.83 τερμάτισε πρώτος, με τρεις αθλητές να τον ακολουθούν στα 9.88 σε μια συναρπαστική κούρσα.
Τα άλλα δύο μετάλλια κρίθηκαν στα χιλιοστά με τους Τεμπόγκο (Μποτσουάνα) και Χιουζ (Μεγ. Βρετανία) να τα κερδίζουν, έχοντας ένα χιλιοστό διαφορά ο ένας με τον άλλον. Τρία χιλιοστά πίσω με 9.88 και πάλι, ήταν η Τζαμαϊκανός Σεβίλε που έμεινε εκτός βάθρου.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



