• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα τηςΧαλάνδρι: Ξήλωσαν κορδέλες για να παρκάρουν κοντά σε ποτάμι με κίνδυνο υπερχείλισηςΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα χτυπήσει η «Byron» τις επόμενες ώρες - Έως πότε τα έντονα φαινόμεναΚακοκαιρία Byron: Ποιες περιοχές τίθενται σε κατάσταση «Red Code» - Έκτακτη ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας
δημοφιλές τώρα: Μποφίλιου - Χαρούλης: Κανονικά η περιοδεία σε όλο τον κόσμο - Αλλαγή ονόματος και καμία αναφορά...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   22.08.2023 23:00
Newsroom
Newsroom

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε πολύ την πρόκριση στο... Χόλιγουντ του ποδοσφαίρου» - Οι δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρομοίασε με το... Χόλιγουντ το Champions League και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα παλέψει σκληρά για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στην επικίνδυνη Μπράγκα. Ο κόουτς του Τριφυλλιού αποκάλυψε και τις δύο αλλαγές που έγιναν στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας με τους Σένκεφελντ και Αράο να παίρνουν την θέση των Μπράουν και Κλεϊνχέισλερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μπράγκα:

Για το αν θα ακολουθήσει το ίδιο πλάνο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Η Μπράγκα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι από τις καλύτερες της Πορτογαλίας. Με πολύ καλό ρόστερ και αρκετά καλή παρουσία στην Ευρώπη. Πραγματικά πολύ δυνατός αντίπαλος για τα πλέι οφ του Champions League. Έχουμε σεβασμό απέναντί τους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και είναι σημαντικό να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα και εδώ και στην Αθήνα. Σε αυτό το επίπεδο η έδρα δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα: «Ο Γουίλιαμ (Αράο) προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα με την ομάδα. Είναι σε καλή κατάσταση και θα χρειαστεί παιχνίδια. Θα είναι στη λίστα (σ.σ. Αράο) στη θέση του Κλεϊνχέισλερ, ενώ ο Σένκεφελντ θα πάρει την θέση του Μπράουν».

Για την ψυχολογική ώθηση που έχει πάρει η ομάδα από τα αποτελέσματα: «Η σημασία κάθε παιχνιδιού για μας γίνεται όλο και μεγαλύτερη όσο περνάει ο καιρός. Ζούμε σε μεγάλη ένταση αυτή την περίοδο. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και νιώθουμε χαρούμενοι που θα δώσουμε δύο τόσο σημαντικά παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν έχουν εμπειρία και αν αυτό τους δημιουργεί πίεση: «Όλο αυτό το σκηνικό δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις σε μένα. Θα έλεγα ότι την τελευταία φορά που βρέθηκα με τον ΑΠΟΕΛ στο Χόλιγουντ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είχαμε κάνει υπερπαραγωγή (σ.σ. γέλια). Οι παίκτες μου διψάνε για διακρίσεις και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Όλα αυτά που θα γίνουν αύριο, αλλά και στην Αθήνα είναι σημαντικά, καθώς ανεβάζουν το πρεστίζ της ομάδας, αλλά και τους παίκτες».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Το βασικό παιχνίδι της Μπράγκα είναι το συνδυαστικό. Είναι μια ομάδα από φύση επιθετική. Πρέπει να μην αφήσουμε την μπάλα στον αντίπαλο και να μην την αφήσουμε στην περιοχή μας. Τα καλά στοιχεία που έχει η Μπράγκα μπορεί να την βοηθήσουν αν κάνουμε αυτά τα λάθη».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί: «Σίγουρα δεν είμαστε φαβορί. Τα παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο ήταν εξ αρχής δύσκολα, καθώς είχαμε ομάδες από χώρες που βρισκόντουσαν στο UEFA Ranking πιο ψηλά. Πρέπει να έχουμε τοπ απόδοση για να βρούμε τις αδυναμίες τους αντιπάλου και να χτυπήσουμε εκεί».

Για το αν πίστευε ότι θα φτάσει εδώ όταν ανέλαβε το Τριφύλλι: «Ό,τι αξίζεις, το παίρνεις. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι οι πρωταγωνιστές. Ο ρόλος του προπονητή είναι να συνδέει τους παίκτες με τον στόχο. Όταν έχω παιδιά με όνειρα και στόχους, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Είμαστε χαρούμενοι που αλλάζουν πολλά πράγματα. Μας λείπει το τελευταίο step που είναι οι όμιλοι και θα παλέψουμε σκληρά».

Διαβάστε ακόμη

Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της

Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους

Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες

Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • Μπράγκα
  • Παναθηναϊκός
  • Ιβάν Γιοβάνοβιτς
  • Champions League
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr