
Πανικός σε High School στην Οκλαχόμα: Τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πανικός επικράτησε High School στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα American Football, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.
Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένας 15χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Multiple Injures reported as Numerous Shots Fired During High School Football Game in Choctaw Oklahoma pic.twitter.com/qTu9pdmH0Z
— Harrison Krank (@HarrisonKrank) August 26, 2023
Οι αμερικανικές αρχές, σημειώνουν ότι από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν νεκροί και περισσότεροι τραυματίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι παίκτες μέσα στο γήπεδο έτρεχαν πανικόβλητοι να προφυλαχθούν, ενώ στις εξέδρες ο κόσμος έτρεχε να απομακρυνθεί.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν πέντε λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου 15λεπτου.
Οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί και σύμφωνα με την αστυνομία, κατάφεραν να αποχωρήσουν, περνώντας απαρατήρητοι ανάμεσα στον κόσμο.
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



