Πράξη ανθρωπιάς: Η Ρεάλ Μαδρίτης υιοθέτησε ένα ορφανό παιδί από το Μαρόκο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Μαρόκο έζησε μια απίστευτη τραγωδία όταν επλήγη από καταστροφικό σεισμό 6,8 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, που προκάλεσε τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων καθώς και ανυπολόγιστες ζημιές.
Στο άκουσμα της τραγικής αυτής είδησης, πολλοί ευρωπαϊκοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, έσπευσαν να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στις οικογένειες των θυμάτων και να συνδράμουν με κάθε τρόπο τους πληγέντες.
Από την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης υιοθέτησε τον Αμπντερραχίμ που γνώρισε σε πολύ μικρή ηλικία της σκληρή πλευρά της ζωής καθώς έχασε την οικογένειά του στον σεισμό.
Ο ίδιος όντως μεγάλος φαν της ομάδας εθεάθη να κάνει δηλώσεις μετά τον σεισμό φορώντας μία φανέλα της Ρεάλ. Κάπως έτσι, η «Βασίλισσα» έψαξε, βρήκε τον Αμπντερραχίμ και αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη για το μέλλον του. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του και να γίνεις γιατρός ή δάσκαλος.
Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν
Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Ο Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια, άμυνα - Τι θα συζητήσουν με Μητσοτάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




