Στέφανος Τσιτσιπάς: Κάνει δωρεά 100.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έμεινε στα λόγια και όχι μόνο κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, αλλά πρώτα το έπραξε ο ίδιος.
Όπως αποκαλύπτει το SDNA, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, έκανε δωρεά 100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό, για να βοηθήσει τους ανθρώπους που επλήγησαν από το καταστροφικό πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel.
Ο Στέφανος έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να βοηθήσει τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας καθώς ο πατέρας του κατάγεται από το χωριό Προάστιο της Καρδίτσας, μια περιοχή που «χτυπήθηκε» ιδιαίτερα από τις πλημμύρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στεφ δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, όμως πάντα προτιμάει να το κάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Αυτοί είναι οι 12 βασικοί όροι της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπεται για πυρηνικά, Ορμούζ και πετρέλαιο
Διμέτωπη επίθεση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη - Τσίπρα: Ο «τζάμπα 1» συναγωνίζεται τον «τζάμπα 2»
Η «γλώσσα των κλεφτών»: Πώς οι σοβιετικές φυλακές διέδωσαν τα πιο διάσημα κορακίστικα της Ρωσίας
Το βίντεο που μάγεψε το ίντερνετ: Ο αυθόρμητος χορός μικρού κοριτσιού υπό τις μελωδίες του πιάνου στο Σύνταγμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




