• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δεκατρία νέα Πειραματικά Σχολεία θα λειτουργήσουν την επόμενη διετία – Σε ποιες περιοχέςEurovision 2026: Τελικά πόσες χώρες θα δώσουν το «παρών» στη Βιέννη;Στον Εισαγγελέα ο ανιψιός του 68χρονου και ο φίλος του για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα – Αναζητείται και τρίτο πρόσωπο «κλειδί»ΟΠΕΚΕΠΕ: Επικαλείται δικαίωμα σιωπής ο «Φραπές» - Δείτε live τη συνεδρίαση της Εξεταστικής
δημοφιλές τώρα: Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   09.10.2023 22:46 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ένταση στο παρκέ📌 Έντονη κριτική από Αταμάν

Άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αμαρουσίου με ένταση και ντισκαλιφιέ Αντετοκούνμπο και Λούκοβιτς - Έντονη κριτική σε παίκτες απ' τον Αταμάν

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Παίζοντας στο... ρελαντί ο Παναθηναϊκός νίκησε το μαχητικό Μαρούσι χωρίς να ανεβάσει ταχύτητα (82-71) ενόψει Μπάγερν. Παρ' όλα αυτά ο Εργκίν Αταμάν άσκησε κριτική σε παίκτες του για την εικόνα που παρουσίασαν.

Ήταν πάντως μια νίκη με χαρακτηριστική άνεση για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Basket League. Έμεινε εκτός ο Ερνανγκόμεθ, ενώ αγωνίστηκε ελάχιστα ο Σλούκας. Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν οι Λευτέρης Μαντζούκας και Μάριους Γκριγκόνις με 12 πόντους , ενώ από πλευράς Αμαρουσίου κορυφαίος ήταν ο Σακούρ Τζούστον με 19 πόντους, ενώ από 11 πόντους πρόσθεσαν οι Γιαννόπουλος και Λούκοβιτς.

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Γκάι 4, Μπαλτσερόφσκι 7, Σλούκας, Γκριγκόνις 11 (3), Μαντζούκας 12 (2), Καλαϊτζάκης 9 (1), Βιλντόσα 12 (1), Μωραΐτης 6 (2), Σαμοντούροβ 2, Γκραντ, Λεσόρ 10, Αντετοκούνμπο 9.

Μαρούσι (Σκαραφίγκας): Χιλ 7 (1), Πένο 7 (1), Τζούστον 21 (1), Ραντούλιτσα 5, Γιαννόπουλος 13 (1), Σταυρακούκας, Ξύδας 3 (1), Νικολαΐδης 4, Ιορδάνου, Λούκοβιτς 11.

Ένταση στο παρκέ

Πάντως, πέντε λεπτά πριν από το φινάλε ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Μάρκο Λούκοβιτς είχαν μια έντονη αψιμαχία. Ο Έλληνας σέντερ προσπάθησε να σκοράρει, έπεσε στο έδαφος με τον Λούκοβιτς να προσπαθεί να του πάρει την μπάλα. Οι δύο παίκτες είχαν μια ένταση όσο ήταν στο έδαφος ενώ στη συνέχεια, όταν σηκώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο προσπάθησε να κινηθεί απειλητικά προς το μέρος του Λούκοβιτς για να του ζητήσει το λόγο με τους συμπαίκτες του να τον συγκρατούν. Αποτέλεσμα της αψιμαχίας των δύο παικτών ήταν να αποβληθούν και οι δύο με ντισκαλιφιέ.

Έντονη κριτική από Αταμάν

Από την πλευρά του ο Αταμάν δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε για επικίνδυνη νοοτροπία ως προς την απόδοση κάποιων παικτών. «Μπορεί να κερδίσαμε και να κυριαρχούσαμε απόλυτα στο ματς, τουλάχιστον μέχρι 5-6 λεπτά πριν το τέλος, αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τη συγκέντρωση και τη στάση των παικτών και κάποιες ατομικές αποδόσεις. Είναι επικίνδυνη αυτή η νοοτροπία. Πρέπει αμέσως να πάρουμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μιλήσαμε και στα αποδυτήρια για αυτό. Αύριο θα ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για την Μπάγερν» είπε ο Τούρκος κόουτς.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε καινούργια ομάδα, οπότε εγώ δίνω πολύ μεγάλη βάση σε τέτοια παιχνίδι. Σήμερα κάναμε μόνο κάποια σουτ για 45΄ το πρωί. Ας πούμε σήμερα δώσαμε χρόνο στον Σαμοντούροβ και ήταν πολύ καλός. Δεν είμαι ευχαριστημένος με κάποιους παίκτες,δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά όλοι ξέρουν την απόδοσή τους. Είναι πολύ επικίνδυνη αυτή η νοοτροπίαΠρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί. Χάσαμε το ντέρμπι, όχι γιατί ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από εμάς, αλλά γιατί κάναμε κάποια χαζά λάθη, ιδίως στην 4η περίοδο».

Διαβάστε ακόμη

Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του

Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου

Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο

ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Αρης
  • Παναθηναϊκός
  • Basket League
  • ειδήσεις τώρα
  • Κώστας Αντετοκούνμπο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr