Αποσύρθηκαν οι Καταριανοί από την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αγοράζει το 25% ο μεγιστάνας Τζιμ Ράτκλιφ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η διοίκηση των Γκλέιζερ απέρριψε την πρόταση του Κατάρ για την αγορά του 100% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Άραβες αποσύρθηκαν και ο δρόμος ανοίγει για τον Βρετανό μεγιστάνα Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών για την αγορά του 25%.
Το ενδιαφέρον από το Κατάρ αποσύρθηκε μετά το «όχι» των Γκλέιζερ στη νέα πρόταση για το 100% του συλλόγου αντί 7 δισ. λιρών. Οι Αμερικανοί φέρονται να ζητούσαν 8 δισ. δολάρια, ποσό για το οποίο ήταν ανυποχώρητοι. Οι Καταριανοί δεν ενέδωσαν και αποσύρθηκαν με αποτέλεσμα να μείνει μόνος ο Ράτκλιφ. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Athletic, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές διάστημα θα ψηφίσει για την πώληση του 25% στον Βρετανό δισεκατομμυριούχο, ο οποίος κάνει το πρώτο βήμα για την πλήρη εξαγορά της Γιουνάιτεντ.
Ο Ράτκλιφ μέσω της INEOS έδωσε μάχη με τον Σεΐχη Χασίμ τους τελευταίους μήνες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελικά οι Γκλέιζερ αποφάσισαν να πουλήσουν το 25% των μετοχών τους για ένα ποσό κοντά στα 1,6 δισ. λίρες.
Η νίκη των Δημοκρατικών, τα 450 χαμένα εκατ. του Μασκ και η δύσκολη επόμενη μέρα της τεχνολογικής ελίτ
Στη φυλακή ο ιδρυτής της ΜΚΟ MKO «Παιδική Χαρά» - Τα «έριξε» στον τζόγο και στη «μεγαλομανία»
Έλενα Τοπαλίδου στο ethnos.gr: «Έχω ανάγκη να κοιτάξω τον εαυτό μου στα μάτια, να τον παρηγορήσω, να τον ανακαλύψω»
Ιταλός σεφ απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να βάλει ανανά σε πίτσα! Και μπράβο του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




