Ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους από οπαδούς της Μπαρτσελόνα στη διάρκεια του clasico
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είχε συναρπαστική εξέλιξη μέσα στο χορτάρι αλλά στιγματίστηκε απ' τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Βινίσιους από οπαδούς των γηπεδούχων.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των Μερένχες βρέθηκε στο στόχαστρο οπαδών των Μπλαουγκράνα, οι οποίοι του επιτέθηκαν με συνθήματα ρατσιτσικού περιεχομένου αποκαλώντας τον μαϊμού. «Π... μαϊμού, π... μαϊμού» ήταν το σύνθημα που φώναζαν, ενώ ο Βινίσιους μετά την αλλαγή του στις καθυστερήσεις, έκανε έντονα παράπονα προς τον διαιτητή για τη συμπεριφορά των οπαδών της Μπαρτσελόνα.
Παράλληλα, όπως αναφέρει η Marca προς το μέρος του Βινίσιους εκτοξεύτηκε κι ένα αντικείμενο που μοιάζει με μπανάνα. Μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και το σχετικό βίντεο.
🤬 Esto es lamentable y tiene que parar YA
— MARCA (@marca) October 28, 2023
Insultos racistas contra Vinicius y hasta algo que parece un plátano volando en un sector de la grada de Montjuïc pic.twitter.com/ZJQUY7F8Hx
Μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού FBI για παράνομες επιδοτήσεις από ΟΠΕΚΕΠΕ σε Κοζάνη και Αγρίνιο - 13 συλλήψεις
Στο τερέν της οικονομίας η κρισιμότερη μάχη της κυβέρνησης - Έρχονται νέα μέτρα στο δρόμο προς τις κάλπες
Δωρεάν παιδίατροι από τον ΕΟΠΥΥ με άδεια ιατρεία – Γιατί δεν πέτυχε ο προσωπικός γιατρός για τα παιδιά
Το φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα με νέο τοπίο στην αντιπολίτευση και η πιο ξενέρωτη διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





