• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στο Κάτω Χαλάνδρι: Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα - Μεγάλη κινητοποίηση της ΠυροσβεστικήςΔολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικόΕκατοντάδες ελλείψεις φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία - Όλη η λίστα του ΕΟΦΣφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
δημοφιλές τώρα: Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   07.11.2023 17:00 
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Νίκος Γιούτσος

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία ο 81 ετών ο Νίκος Γιούτσος, βυθίζοντας στο πένθος την τόσο την οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

O Νίκος Γιούτσος, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 1964 έως το 1974, σκοράροντας 100 γκολ σε 276 εμφανίσεις, νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Μετροπόλιταν, «έφυγε» τελικά την Τρίτη, έχοντας διασωληνωθεί από την Κυριακή.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τον Γιούτσο ως ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία των Ερθρόλευκων: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πενθεί και εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον χαμό του Νίκου Γιούτσου. Ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ολόχρυση ιστορία του Ολυμπιακού, μια μεγάλη μορφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γεννημένος στην Καστοριά, μεγαλωμένος στην Ουγγαρία, φόρεσε τα ερυθρόλευκα για δέκα χρόνια και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Από τη σεζόν 1964-’65 έως το καλοκαίρι του 1974 ξεσήκωνε τον κόσμο στις κερκίδες με τις προσωπικές του ενέργειες. "Εμπαινε Γιούτσο!" τον παρότρυναν χιλιάδες άνθρωποι στο κατάμεστο Γ. Καραϊσκάκης, εξαιτίας των επελάσεών του προς τις αντίπαλες εστίες. Ένα σύνθημα, μια ιαχή που έμεινε στην ιστορία!

Με τη φανέλα του Θρύλου αγωνίστηκε σε 330 παιχνίδια, σημείωσε 128 γκολ και δοξάστηκε. Ένας αυθεντικός μπαλαδόρος, ο οποίος με τον Ολυμπιακό κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα. Το αποτύπωμά του Νίκου Γιούτσου θα μείνει βαθύ στην ιστορία του Συλλόγου».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Τα μηνύματα του Τραμπ με τον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν μου δώσατε το Νόμπελ, θέλω απόλυτο έλεγχο της Γροιλανδίας»

Μητσοτάκης για αγρότες: Έτοιμος να διαχειριστώ οποιαδήποτε άλλη κατάσταση - Δεν μπορούν να συνεχιστούν τα μπλόκα

Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών

Πρώτη και καλύτερη η Εθνική πόλο: Κυριάρχησε της Ιταλίας, πέρασε στην τετράδα και βλέπει μετάλλιο!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • θάνατος
  • Ολυμπιακός
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr