• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Καλλιθέα: Οδηγούσε μεθυσμένος πέντε φορές πάνω από το όριο - Συνελήφθη μετά από σύγκρουσηΠυρκαγιά στην Φυλή: Καίει περιοχή με απόβλητα - «Είναι σοβαρή η κατάσταση» δηλώνει ο δήμαρχος στο ethnos.grΠειραιάς: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε πεζή και πήγε να την εγκαταλείψει - Στο αυτοκίνητο είχε το 6χρονο παιδί τουΝετανιάχου: Έτοιμος να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου στη Γάζα υπό προϋποθέσεις
δημοφιλές τώρα: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ διόρθωσε δημοσίως τον βασιλιά Κάρολο μπροστά στον Μακρόν
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   25.03.2019 20:09
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Νιώθω μεγάλη ευθύνη»📌 «Μέχρι την τελευταία αγωνιστική η πρόκριση»

Αναστασιάδης: «Γιορτάζει η Παναγιά μας, να μας βοηθήσει»

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Παπασταθόπουλο ο ομοσπονδιακός τεχνικός για το ματς με τη Βοσνία

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αγγελος Αναστασιάδης (copyright: Intime)
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αγγελος Αναστασιάδης (copyright: Intime)

Μετά την επικράτηση στην πρεμιέρα επί του Λιχτενστάιν, καθοριστικής σημασίας για την μετέπειτα πορεία της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020 χαρακτήρισε το ματς με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος τόνισε πάντως ότι η πρόκριση θα παίζεται μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο πολύπειρος προπονητής αναφέρθηκε επίσης στην κλήση του Ντουρμισάι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά και στις πιθανότητες που έχει για να αγωνιστεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

Ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο 66χρονος προπονητής δεν παρέλειψε να ευχηθεί στους Ελληνες αλλά και να ζητήσει τη βοήθεια της Παναγίας ενόψει της αναμέτρησης με τους Βόσνιους.

«Νιώθω μεγάλη ευθύνη»

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες στη γη. Γιορτάζει όλη η Ελλάδα. Γιορτάζει και η Παναγιά μας. Να μας βοηθήσει στο ματς, αλλά και του χρόνου τέτοιο καιρό να πετύχουμε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro» δήλωσε ο Αναστασιάδης, ο οποίος είπε για την ευθύνη που νιώθει στον πάγκο της Εθνικής: «Νιώθω μεγάλη ευθύνη. Μετά από πολλά χρόνια ένας Έλληνας βρίσκεται στο τιμόνι της Εθνικής. Αν επιτευχθεί ο στόχος πρόκρισης στην τελική φάση, θα έχει μεγάλη σημασία για όλους τους Έλληνες».

Επίσης ο Αναστασιάδης μίλησε:

Για το αν η Βοσνία είναι η βασική αντίπαλος της Εθνικής για τη δεύτερη θέση: «Είναι μέσα στους διεκδικητές γιατί έχει πληθώρα καλών παικτών. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς το ματς της Τρίτης».

Για την κλήση του Ντουρμισάι: «Έχουμε το περιθώριο μέχρι το βράδυ να μας απαντήσει θετικά η αρνητικά η UEFA. Εμείς έχουμε κάνει τις διαδικασίες. Περιμένουμε το οκ».

Για το αν πρέπει η Εθνική να προσέξει περισσότερο τον Πιάνιτς: «Δεν στέκομαι σε πρόσωπα. Πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε τη Βοσνία σαν ομάδα κι όχι σαν όνομα. Εάν κάνουμε αυτό το λάθος, θα έχουμε χάσει».

«Μέχρι την τελευταία αγωνιστική η πρόκριση»

Για το αν θα παιχτεί αύριο η πρόκριση στην τελική φάση: «Η πρόκριση θα παίζεται μέχρι τελευταία αγωνιστική. Το λέω γιατί όλα τα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για όλες τις ομάδες. Με ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν τελειώνει κάτι. Να είμαστε καλά, έχω εμπιστοσύνη. Το αποτέλεσμα άλλος τ’ αποφασίζει. Ό,τι πει ο Θεός γίνεται. Σημασία έχει ο τρόπος με τον οποίον θ’ αντιμετωπίσουμε την αντίπαλη ομάδα».

Για τους παίκτες που θα επιλέξει στην ενδεκάδα: «Για τον Σωκράτη, θ’ αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή. Έχει βελτίωση. Αν μου δώσει το οκ, θα παίξει. Για την ενδεκάδα, καλά κάνετε και ρωτάτε, αλλά δεν το γνωρίζω».

Διαβάστε ακόμη

Ο Σαρωνικός φλέγεται: εννιά άνθρωποι νεκροί από τρομοκρατική ενέργεια σε κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά της Αίγινας

Ιβάν Σαββίδης: Η αγκαλιά με τον Λουτσέσκου στην Τούμπα και το μήνυμα ενότητας

Ομολογία Ειρήνης Μουρτζούκου: Η «σκιά» για τον Παναγιωτάκη, η επιστολή 33 σελίδων και το σκίσιμο της κατάθεσής της

Πειραιάς: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε πεζή και πήγε να την εγκαταλείψει - Στο αυτοκίνητο είχε το 6χρονο παιδί του

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Αγγελος Αναστασιάδης
  • ποδόσφαιρο
  • εθνική Ελλάδας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr