Ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ο Βίντα μέχρι το καλοκαίρι του 2025
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η ΑΕΚ και ο Ντομαγκόι Βίντα συνεχίζουν μαζί! Ο Κροάτης στόπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το 2025, ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο (ως το 2026).
Ο 34χρονος διεθνής αμυντικός έχει αγωνιστεί 45 φορές με τη φανέλα της ΑΕΚ, έχει σκοράρει τέσσερα γκολ, ενώ υπήρξε βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.
Ο Ντομαγκόι Βίντα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του Νταμπλ τη σεζόν 2022-23. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 45 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα. “Ντόμα”, σου ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα!».
Η ετυμηγορία-«καταπέλτης» για τον Τραμπ, το «παγωμένο» Κογκρέσο και η μάχη της επόμενης μέρας
Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι δρούσε η εγκληματική οργάνωση που έβαζε βόμβες σε καταστήματα και εκβίαζε ιδιοκτήτες
Ξεκίνησαν για κρουαζιέρα μίας ώρας και χάθηκαν στην καταιγίδα: Τους βρήκαν στον Ειρηνικό μετά από 3 μήνες
Σπίτια που «ανοίγουν» στα δύο και μούχλα: Το viral σκάνδαλο με κατασκευαστική-κολοσσό στις ΗΠΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




