Επιβλητική η ΑΕΚ λύγισε τον Κολοσσό για την Basket League
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική κυρίως απ' τα μισά της τρίτης περιόδου και επιβλήθηκε του Κολοσσού με 93-74 για την Basket League.
Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα τα βρήκε δύσκολα κόντρα στον Κολοσσό για περίπου 25 λεπτά, με την Ένωση στη συνέχεια με πρωταγωνιστή τoν Κουζμίνσκας και συνοδοιπόρους τους Τίλμαν και Ραντλ, να φτάνει στην εύκολη νίκη. Η ΑΕΚ Betsson έφτασε πλέον στο 3-3 και μπήκε και πάλι σε τροχιά 6άδας, με τον Κολοσσό να πέφτει στο 2-4.
Πρωταγωνιστής για την Ένωση ήταν ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 18 πόντους κι ήταν αυτός που «καθάρισε» το ματς. Στους 24 ο Τζάστον Τίλμαν, που είχε 9/12 δίποντα, με τον Τζέισον Ραντλ να προσθέτει άλλους 12. Από την πλευρά του Κολοσσού, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάνιελ Ουτόμι, που είχε 15 πόντους (τους 14 στο πρώτο ημίχρονο) με 4/7 τρίποντα, με τον Λούκα Μπραΐκοβιτς να έχει 11 πόντους. Στα πολύ χαμηλά ο Άντριου Γκάουντλοκ, που είχε 8 πόντους, αλλά με 3/9 σουτ εντός πεδιάς.
AEK: Τιλμαν 24, Ραντλ 12 (3), Καράμπελας 6, Κουζμίνσκας 18 (1), ΜακΛέμορ 5 (1), Χολ 2, Φλιώνης, Νετζήπογλου 6 (1), Χατζηδάκης 6, Κουζέλογλου 6΄, Ματαλιωτάκης 2, ΜακΡέι 6.
Κολοσσός: Γιόργκενσεν 7 (1), Ουτόμι 15 (4), Μπραΐκοβιτς 11, Πόλεϊ 4, Περάντες 7, Γκάουντλουκ 8, Κολοβέρος 5 (1), Παπαγιάννης 3, Μπιλής 5 (1), Καμαριανός 6, Γόντικας 3.
Λήμνος ή Ισλανδία; Μαγικές εικόνες από το νησί που καλύφθηκε ολόκληρο από χιόνι!
Απίστευτες εικόνες στην Εθνική Οδό: Μεθυσμένος περπατούσε τρεκλίζοντας στη ΛΕΑ δίπλα στα αυτοκίνητα
Νέες σειρές, αγαπημένες επιστροφές και φιλόδοξες παραγωγές - Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στη μικρή οθόνη
Ώρες αγωνίας για την 15χρονη Αλίκη στο Κραν Μοντανά: Αυτή είναι η Ελληνίδα που αγνοείται - Στους 47 οι νεκροί από τη φονική έκρηξη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



