Θανάσης Γιαννακόπουλος: Στη Μητρόπολη ο Ομπράντοβιτς για το τελευταίο «αντίο» (vid)
Στη Μητρόπολη για να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγο μετά τις 11:30, ο Ομπράντοβιτς έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο, με κάποιους από τους φιλάθλους που βρίσκονται να τον χειροκροτούν. Οι δυο τους συνεργάστηκαν επί πολλά χρόνια και είχαν άψογη σχέση από το 1999 έως και το 2012.
«Ο Θανάσης και η οικογένεια έγραψαν ιστορία στον Παναθηναϊκό, έχουν κάνει πάρα πολλά για τον σύλλογο. Ήμουν 15 χρόνια εδώ και μαζί προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αλλά και να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Δεν είναι μαζί μας πλέον, αλλά θα είναι για πάντα στις καρδιές μας, τόσο ο Θανάσης, όσο ο Παύλος και ο Κώστας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζοτς, που ήταν εμφανώς στεναχωρημένος.
Διαβάστε ακόμη
Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




