
Εθνική ομάδα: Έκτακτη κλήση του Ζέκα και του Τσιγγάρα για το ματς με τη Γαλλία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δύο νέες κλήσεις στην Εθνική για το ματς κόντρα στη Γαλλία πραγματοποίησε ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος έστειλε προσκλητήριο σε Ζέκα και Χάρη Τσιγγάρα για την τελευταία αναμέτρηση της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro.
O Πέτρος Μάνταλος με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που είχαν αρχικά κληθεί από τον Πογιέτ, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τους Γάλλους καθώς έχουν συμπληρώσει από τρεις κίτρινες κάρτες και έτσι ο Ουρουγουανός αποφάσισε να τους αποδεσμεύσει όπως επίσης και τους Κώστα Τσιμίκα και Τζορτζ Μπάλντοκ. Παράλληλα, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή και του Μανώλη Σιώπη στην αναμέτρηση με δεδομένο ότι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Κυριακής (19/11).
Έτσι, ο έμπειρος χαφ του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Εθνική μετά από μια διετία καθώς για τελευταία φορά είχε αγωνιστεί σε ένα ματς κόντρα στη Σουηδία το 2021, ενώ ο χαφ του ΠΑΟΚ κλήθηκε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα έχοντας συμμετοχές μόνο με τις μικρότερες ομάδες.
Οι «σκιές» της Marfin: Τι αποκαλύπτουν οι μαρτυρίες για τους αριθμούς «9» και «12» - Ψηφιακή έρευνα σε βάθος 15ετίας
Φρικιαστικό εύρημα στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε πτώμα μέσα σε βαλίτσα
Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα
Ελένη Γιαννακάκη στο ethnos.gr: «Οι Κρητικοί είναι οι τελευταίοι που θα συμμορφωθούν με τους νόμους του κράτους»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


