Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Νταμπράουσκας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά τη βαριά ήττα απ' τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους και πλέον η κρητική ομάδα αναζητεί νέο προπονητή.
Ο Λιθουανός τεχνικός είχε συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου και τον Ηλία Πουρσανιδη, με τη συζήτηση να γίνεται σε πολύ καλό κλίμα και τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 13 μήνες.
Στο ματς της Τετάρτης (6/12) με την Κηφισιά για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στον πάγκο του ΟΦΗ θα καθίσει ως «υπηρεσιακή» λύση ο Πέδρο Καραβέλα, ενώ η διοίκηση του ηρακλειώτικου κλαμπ ψάχνει ήδη στο εξωτερικό για τον αντικαταστάτη του 46χρονου Λιθουανού, θέλοντας να έχει βρει τη διάδοχη κατάσταση πριν απ’ τον αγώνα της επόμενης Δευτέρας (11/12) με τον Άρη.
Ο Νταμπράουσκας ανέλαβε τον ΟΦΗ στις 25 Οκτωβρίου του 2022. Στον πάγκο της κρητικής ομάδας έκατσε για 38 παιχνίδια με 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 11 ήττες.
Όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Ελβετία: Οι απειλές του Τραμπ, η οργή του Ιράν και τα «καυτά» θέματα
Το Ισραήλ απέλασε Έλληνες συνδικαλιστές που ήθελαν να επισκεφθούν τη Δυτική Όχθη - «Μας γύρισαν με την επόμενη πτήση»
Άγριο έγκλημα στη Λάρνακα με θύμα 22χρονο φοιτητή: Τον γνώρισε σε λεωφορείο και πέντε μέρες μετά τον σκότωσε
Επανάσταση στην αεροπορία: Αυτό είναι το υπερσύγχρονο αεροσκάφος που θα κάνει το Λονδίνο-Σίδνεϊ σε μόλις 22 ώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




