• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δεξαμενόπλοιο τυλίχθηκε στις φλόγες στον Κόλπο του Ομάν - Συγκρούστηκε με άλλο τάνκερΣυμμορίες χούλιγκαν: Βίντεο ντοκουμέντο με τις καταδρομικές επιθέσεις κατά οπαδών αντίπαλων ομάδωνΕλληνοτουρκικά: Σκληρή επίθεση Καραμανλή και Σαμαρά στην κυβέρνηση - «Αυτό δεν είναι ήρεμα νερά, είναι τρικυμία εν κρανίω»Δημοσκόπηση Alco: «Ακούνητη» ΝΔ, ανατροπή στη 2η θέση - Ποιοι είναι οι πιο πετυχημένοι υπουργοί
δημοφιλές τώρα: Σάλος στην Κύπρο: Αστυνομικοί συνευρέθηκαν μέρα μεσημέρι πάνω σε περιπολικό
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   10.12.2023 23:49
Newsroom
Newsroom

Κυριάκος: «Το τσουβάλιασμα και οι οριζόντιες ποινές στους πολίτες για εγκλήματα λίγων δεν αποτελούν κομπλιμέντο για την Ελληνική Δημοκρατία»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Για τσουβάλιασμα και παραδοχή ήττας από πλευράς κράτους κάνει λόγο το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σχολιάζοντας τα σενάρια περί λουκέτου στα ελληνικά γήπεδα από την κυβέρνηση.

Με μια δηκτική τοποθέτηση το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι αποτελεί «παραδοχή ήττας για ένα δυτικό Κράτος να παραλύει την λαϊκότερη διασκέδαση του 99,8% των φιλάθλων γιατί δεν μπορεί να προλάβει ή να καταστείλει την παραβατική δράση του 0,2%».

Αναλυτικά αναφέρει ο Κυριάκος Κυριάκος: «Αν δεν πιάσει και αυτό, μετά μπορεί να δοκιμάσουμε να κρατήσουμε τη μύτη μας μέχρι να σκάσουμε! Για άλλη μια φορά, μέσα από κλισέ και εκθέσεις ιδεών, φτάσαμε σε μέτρα που έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει αρκετές φορές (αν ισχύουν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν από χθες). Το βασικό πρόβλημα είναι πως τα "σκληρά κολάρα" έχουν βρει έναν ευφημισμό για να περιγράψουν το πρόβλημα: "οπαδική βία" τη λένε και θεωρούν ότι είναι μια βία με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Διαφορετική από το bullying στα σχολεία, διαφορετική από τις καθημερινές γυναικοκτονίες, διαφορετική από τα αποτρόπαια που ακούμε κάθε μέρα ειδικά την τελευταία δεκαετία. Είναι προσβολή στη μνήμη όσων παιδιών χάθηκαν να θεωρεί το Κράτος ότι ο βασικός λόγος που δεν ζουν, ήταν το ότι οι αγώνες γίνονταν με κόσμο. Είναι παραδοχή ήττας για ένα δυτικό Κράτος να παραλύει την λαϊκότερη διασκέδαση του 99,8% των φιλάθλων γιατί δεν μπορεί να προλάβει ή να καταστείλει την παραβατική δράση του 0,2%.

Και είναι και μέγιστη υποκρισία να προαναγγέλλει αυστηρές ποινές 2 μέρες μετά την αποφυλάκιση συλληφθέντων με ρόπαλα και καδρόνια, ενώ έχει αποτύχει να βρει και να συλλάβει τσεκουροφόρους δράστες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Και μπράβο στους φωστήρες που εισηγήθηκαν να καταπολεμηθεί η βία του πεζοδρομίου με κλείσιμο των κερκίδων.

Προτείνω να κλείσουν όλα τα σχολεία στη χώρα επειδή σε κάποια παρουσιάστηκαν κρούσματα bullying. Να απαγορευθούν οι γάμοι για να μην έχουμε άλλη γυναικοκτονία και να γίνει ένα Πανελλήνιο Συνέδριο… Κατηχητικών, για να ακούσουμε προτάσεις εναντίον του λαθρεμπορίου ναρκωτικών.

Το τσουβάλιασμα και οι οριζόντιες ποινές στους πολίτες για εγκλήματα λίγων που το Κράτος δεν μπορεί να προλάβει ή να καταστείλει, για να γίνει άλλη μια επικοινωνιακή διαχείριση ενός τραγικού συμβάντος, δεν αποτελούν και ακριβώς κομπλιμέντο για την Ελληνική Δημοκρατία».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Pagan: Η δύναμη της παράδοσης με ψυχή μέταλ

Στο νοσοκομείο ο R. Kelly μετά από υπερβολική δόση φαρμάκων στη φυλακή

Συμμορίες χούλιγκαν: Βίντεο ντοκουμέντο με τις καταδρομικές επιθέσεις κατά οπαδών αντίπαλων ομάδων

Δημοσκόπηση Alco: «Ακούνητη» ΝΔ, ανατροπή στη 2η θέση - Ποιοι είναι οι πιο πετυχημένοι υπουργοί

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κυριάκος Κυριάκος
  • ειδήσεις τώρα
  • ΠΑΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr