• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Όταν θα φύγει ο Χρυσοχοΐδης, θα μου γυαλίζετε τα παπούτσια»: Το προκλητικό σημείωμα του «Mr Χωριάτικο»Έτσι δρούσε το κύκλωμα της ΜΚΟ: Τα tag σε διασήμους, τα «στημένα» και η παγίδα στις οικογένειεςΝέο εξοργιστικό βίντεο: Πράκτορας της ICE σπρώχνει με δύναμη και σηκώνει στον αέρα καθηγήτριαΝέο βίντεο από την έκρηξη στην Πλάκα αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής - Γυναίκα σώζεται «παρά τρίχα»
δημοφιλές τώρα: The Voice: Η Νένα Γρόση, η αδελφή του νικητή του X Factor, στη σκηνή - Η αντίδραση του Χρήστου...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   12.12.2023 10:24
ΕΘΝΟΣ SportPowered by Superbet 21+
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Το μήνυμα στους διαιτητές

Super League: Επιμένουν οι διαιτητές για αποχή αν δεν ικανοποιηθούν - Ετοιμάζονται για να δηλώνουν νέο κώλυμα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Intime
Intime
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Δεν αλλάζουν στάση οι διαιτητές της Super League, οι οποίοι προτίθενται να δηλώσουν εκ νέου κώλυμα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους ως προς την ασφάλειά τους.

Στο μήνυμα που εστάλη προς όλους τους ρέφερι και βοηθούς της πρώτης κατηγορίας, καλούνται να δηλώσουν κώλυμα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) στις 14.00 για τυπικούς λόγους προκειμένου να μην υπάρχει η δυνατότητα ορισμού από την ΚΕΔ. Με αυτό τον τρόπο θα συνεχιστεί η κινητοποίηση που άρχισαν με αφορμή τις απειλές στον διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου μετά το παιχνίδι Βόλος - Ολυμπιακός. 

Όπως σημειώνεται στο μήνυμα, εφόσον υπάρξει θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματά τους, τότε θα επανεξετάσουν τη στάση τους μέσω ψηφοφορίας. Η βασική προϋπόθεση για να επανέλθουν στη δράση είναι να λάβουν τις απαραίτητες εγγυήσεις όχι μόνο από τις ομάδες και τη Super League αλλά και από κυβερνητικά στελέχη. Για το λόγο αυτό επιδιώκεται συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς.

Το μήνυμα στους διαιτητές

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα που εστάλη στους διαιτητές: «Αγαπητοί συνάδελφοι, σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας για αποχή από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις επ’ αόριστον σας υπενθυμίζουμε ότι για τυπικούς λόγους πρέπει να δηλώσουμε το ΚΩΛΥΜΑ μας στην πλατφόρμα για την επόμενη αγωνιστική.

Σε περίπτωση που έχουμε θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματα μας θα επανεξετάσουμε την θέση μας μέσω ψηφοφορίας στις επόμενες ημέρες. Σας παρακαλούμε το ΚΩΛΥΜΑ όπως μπει το αργότερο μέχρι αύριο στις 14:00»

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο από την έκρηξη στην Πλάκα αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής - Γυναίκα σώζεται «παρά τρίχα»

Η υπόσχεση MAGA «τρακάρει» με τη διαφθορά - Γιατί ο Τραμπ έγινε το αουτσάιντερ των ενδιάμεσων εκλογών

Πέθανε στα 34 της η Ιρλανδή Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σιάρα Μαγκίν

«Πες, 'αγαπώ τον Σατανά'»: Η άγρια δολοφονία στο δάσος με δράστη έναν 17χρονο εμμονικό με τον διάβολο

επόμενο άρθρο  
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>