Εκπρόσωπος European Super League: «Το μονοπώλιο της UEFA τελείωσε, το ποδόσφαιρο είναι ελεύθερο - Δωρεάν παρακολούθηση όλων των αγώνων»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σεισμό έχει προκαλέσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστήριου που βάζει τέλος στο μονοπώλιο της UEFA για τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Μάλιστα, με δεδομένο ότι η απόφαση είναι δεσμευτική, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τη δημιουργία της European Super League, μιας κλειστής λίγκας στα πρότυπα του ΝΒΑ και της Euroleague, όπου θα συμμετέχουν κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες σε ένα πρωτάθλημα 30 και πλέον αγωνιστικών.
Ο Μπερντ Ράιχαρτ, CEO της A22, της εταιρείας που διαχειρίζεται το πρότζεκτ της ESL, τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ότι τελείωσε το μονοπώλιο της UEFA! «Κερδίσαμε. Το μονοπώλιο της UEFA τελείωσε. Το ποδόσφαιρο είναι ελεύθερο. Οι σύλλογοι είναι πλέον απαλλαγμένοι από την απειλή κυρώσεων και ελεύθεροι να καθορίσουν το μέλλον τους», είπε αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Παράλληλα αποκάλυψε ότι οι αγώνες θα μεταδίδονται δωρεάν! «Προτείνουμε τη δωρεάν παρακολούθηση όλων των αγώνων της European Super League» και πρόσθεσε ότι «τα έσοδα κι οι δαπάνες αλληλοϋποστήριξης θα είναι εγγυημένα».
Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
«Σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Αυξήθηκαν στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι σοβαρά τραυματίες
Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




