HADO: Δοκιμάσαμε το μοναδικό τεχνο-άθλημα και σας το προτείνουμε για τις γιορτές!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το HADO είναι το πρώτο τεχνο-άθλημα στον κόσμο. Ουσιαστικά είναι σπορ που γίνεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας και γεννήθηκε στην Ιαπωνία. Μάλιστα εδώ στην Ελλάδα έχουμε και Εθνική ομάδα, που συμμετέχει σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ σήμερα διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Πήγαμε, το δοκιμάσαμε και σας το προτείνουμε ως μια πολύ ωραία ιδέα για διασκέδαση για όλη την οικογένεια, γιατί το πιο βασικό στο HADO είναι ότι απευθύνεται σε όλους: άνδρες, γυναίκες και παιδιά αλλά και σε άτομα με κινητική αναπηρία, αφού η μόνη προϋπόθεση που έχει είναι μια συγκεκριμένη κίνηση με το χέρι.
Δείτε τι είπαν στο ethnos.gr ο CEO του HADO Greece, Γιώργος Μπήτιος, ο HADO trainer Κωστας Γούλας αλλά και ένας από τους καλύτερους παίκτες HADO της Ελλάδας ο Αριστείδης Δούκας.
Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




