Μαρία Σάκκαρη: Η πρώτη της ανάρτηση για το 2024 με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη - «Ι love you»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ερωτευμένη τη βρίσκει το 2024 τη Μαρία Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μάλιστα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, η 28χρονη αθλήτρια μοιράστηκε στα social media μια κοινή φωτογραφία τους όπου ποζάρουν χαμογελαστοί μαζί.
«I love you»
Στη λεζάντα έγραψε «Ily», το οποίο χρησιμοποιείται ως συντομογραφία για το «I love you» («Σε αγαπώ»). Η Σάκκαρη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για τους αγώνες της Team Hellas στο United Cup και όπως φαίνεται έχει στο πλάι της τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Θυμίζουμε η Ελλάδα αρχίζει τους αγώνες της στο United Cup τα ξημερώματα της Τρίτης (02.01) με τη Χιλή, έχοντας στο δυναμικό της και τον Στέφανο Τσιτσιπά. Η συγκεκριμένη διοργάνωση προηγείται του Αυστραλιανού Open.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




