Μηνάς Λυσάνδρου: Ο εκλεκτός των ομάδων για τη θέση του προέδρου της Super League
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Μηνάς Λυσάνδρου αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος της Super League. Μετά την παραίτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, η Κάτια Κοξένογλου έχει αναλάβει προσωρινά χρέη προέδρου τις τελευταίες εβδομάδες.
Όλα δείχνουν όμως ότι ο «εκλεκτός» των ομάδων για τη θέση του προέδρου στον Συνεταιρισμό είναι ο Μηνάς Λυσάνδρου. Ο CEO του ΟΦΗ θεωρείται μια δοκιμασμένη επιλογή, καθώς κατά το παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της Λίγκας για περίπου 14 μήνες. Την τελευταία δύο χρόνια πάντως αποτελεί στέλεχος στη διοίκηση της κρητικής ομάδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, το αποτύπωμά του στον προεδρικό θώκο της Super League ήταν θετικό. Πρόκειται για έναν τεχνοκράτη, ο οποίος παράλληλα γνωρίζει άριστα τα θέματα του ποδοσφαίρου. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ΠΑΕ της Super League ετοιμάζονται να του δώσουν εκ νέου το χρίσμα εν μέσω σημαντικών προκλήσεων που έχει μπροστά της η Λίγκα.
Το Δ.Σ. του συνεταιρισμού για την εκλογή του νέου προέδρου είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (5/1) στις 14:00.
Οι εσωτερικές πιέσεις στον Τραμπ για να λήξει τον πόλεμο με το Ιράν και το «φάντασμα» της ακρίβειας
Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη - Πού θα επικεντρωθεί
Σκηνές χάους στην Αυστραλία: Πέντε Ιρανές αθλήτριες πήραν άσυλο, οι υπόλοιπες επιστρέφουν με δάκρυα
Χρυσοί Σκούφοι 2026 - Τα βραβευμένα εστιατόρια και όσα είπαν οι περιχαρείς σεφ στο ethnos.gr
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




