Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του 61χρονου κόουτς, ο οποίος διαδέχεται τον υπηρεσιακό κόουτς Φερνάντο Ντινίζ.
Ο Ντοριβάλ οδήγησε τη Φλαμένγκο στον τίτλο του Copa Libertadores και το Κύπελλο Βραζιλίας το 2022 προτού ενταχθεί στη Σάο Πάουλο. Επίσης έχει προπονήσει τις Ατλέτικο Μινέιρο, Ατλέτικο Παραναένσε, Ιντερνασιονάλ, Βάσκο ντα Γκάμα, Φλουμινένσε και Παλμέιρας.
Η Βραζιλία βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νότιας Αμερικής, καθώς έχει κερδίσει μόνο δύο από τα έξι παιχνίδια της έχοντας υποστεί τρεις ήττες.
«Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας ανδρών. Θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου αυτή την Πέμπτη (11/1) στα κεντρικά γραφεία της CBF στο Ρίο ντε Τζανέιρο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η CBF.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



