Χρυσή η Άννα Κορακάκη στη Σλοβακία
Την πρώτη θέση στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. κατέκτησε η Άννα Κορακάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την πρώτη θέση στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. κατέκτησε η Άννα Κορακάκη, στο γκραν πρι που διεξάγεται στο Ρούσε της Σλοβενίας.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής σημείωσε την καλύτερη επίδοση του προκριματικού με 579/600, όσο και η Ελμίρα Καραπετιάν από την Αρμενία, και στον τελικό πήρε το προβάδισμα από το 2ο γύρο βολών και το κράτησε σχετικά άνετα ως το τέλος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 243.1 βαθμούς, έναντι 239.6 της Καραπετιάν που πήρε τη δεύτερη θέση.
Η Χριστίνα Μόσχη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον προκριματικό, όπου με 571/600 κατετάγη τέταρτη και πέρασε στον τελικό, εκεί όμως δεν εμφανίστηκε το ίδιο αποτελεσματική και περιορίστηκε στην έβδομη θέση.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



