Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ πήραν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οδεύουν ολοταχώς για ακόμα ένα πρωτάθλημα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό και οδεύει ολοταχώς για ακόμα μία κατάκτηση πρωταθλήματος στη Football League γυναικών. Οι παίκτριες του Δικεφάλου επικράτησαν με 3-2 στη Θεσσαλονίκη και διεύρυναν στους οχτώ βαθμούς τη διαφορά τους από το Τριφύλλι που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.
Οι Πράσινοι προηγήθηκαν στο σκορ με την Ντομόντ στο 16ο λεπτό, όμως ο Δικέφαλος ισοφάρισε (1-1) με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Μίτκου στο 38'. Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή στο 49' με τη Χέλβαλ (2-1), αλλά το Τριφύλλι ισοφάρισε (2-2) και πάλι με την Ντόμοντ στο 56'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε η Παπαδοπούλου στο 80'.
ΠΑΟΚ: Νόιχαους, Κιουρεξίδου, Αχμέντοβα, Γκούνη, Μήτκου, Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη, Γιοβάνη (Βαρδαλή 70'), Καλέση (Κατσάνου 8', Παπαδοπούλου 70'), Ακίντα, Χέλμβαλ.
Παναθηναϊκός: Γιαννακούλη, Δημητρίου, Μάια, Σιδηρά, Νεφρού, Κακαμπούκη, Ρόγκαν, Ντόμοντ, Χαμαλίδου, Κοκοτσάκη (Γκραντ 40', Κατωπόδη 86'), Σπυριδωνίδου.
Tα highlights του αγώνα
Τι συμβαίνει στα Στενά του Ορμούζ: Οι 94 ημέρες της απόλυτης παράλυσης και τα επόμενα βήματα
Οι ανεξάρτητοι «αξιωματική αντιπολίτευση»: Οι νέες ισορροπίες στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
Νέο κεφαλαίο στο «θρίλερ» με τις εξαφανίσεις επιστημόνων στις ΗΠΑ: Την βρήκαν νεκρή ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή της
Ψύχραιμος 48χρονος τσακώθηκε με τη σύζυγο, μπήκε σε εκσκαφέα και γκρέμισε το μισό του σπίτι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




