Bundesliga: Έριξε «βόμβα» στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου η Βέρντερ κάνοντας δώρο στη Λεβερκούζεν
Η Βέρντερ Βρέμης επικράτησε 1-0 της Μπάγερν στην Αλιάντς Αρένα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Βέρντερ Βρέμης έριξε... βόμβα στο Μόναχο και πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα της Μπάγερν επικρατώντας 1-0. Έκανε παράλληλα το καλύτερο δώρο στη Λεβερκούζεν η οποία μετά την τρομερή νίκη της στο 91' στην έδρα της Λειψίας με 2-3, βρέθηκε στο +7 απ' τους Βαυαρούς που έχουν ένα ματς λιγότερο.
Αν και η Μπάγερν καιγόταν για το τρίποντο και μολονότι ήταν αήττητη στα τελευταία 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στη Βέρντερ (28-4-0), η ομάδα του Τόμας Τούχελ όχι μόνο δεν σκόραρε, αλλά γνώρισε και μία ήττα που μπορεί να της στοιχίσει στη μάχη του τίτλου.
Για πέμπτο ματς έμεινε αήττητη η Βέρντερ (2-3-0), η οποία με το μεγάλο «διπλό» που πέτυχε πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά και τεράστια ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 59' ο Βάισερ.
Τα ανθρωποειδή ρομπότ είναι ήδη εδώ: Πώς αλλάζουν εργασία, επιχειρήσεις, Υγεία και καθημερινότητα
Άγρια συμπλοκή οδηγών στο Περιστέρι: 30χρονος έβγαλε κατσαβίδι - Ένας τραυματίας και πέντε συλλήψεις
Viral ο ξέφρενος χορός του μελλοντικού υπουργού Υγείας της Ουγγαρίας - Δείτε το βίντεο
Βουβός πόνος στο τελευταίο «αντίο» στον Στέφανο Μπορμπόκη - Η σημαία του ΠΑΟΚ στο φέρετρό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




