ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Να ξεριζωθεί η Μαφία από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου»
Ο Ολυμπιακός ζήτησε απ' την πολιτεία να λάβει μέτρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με επίσημη ανακοίνωσή η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε την επίθεση στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, καλώντας την πολιτεία «να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από ποινικούς, λαθρέμπορους και στοιχηματατζήδες».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια βίας σχετιζόμενης με το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε η Πολιτεία να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και να αποφασίσει να το καθαρίσει από τους ποινικούς και τους λαθρέμπορους, από τους στοιχηματζήδες και τους λαθραίους κάθε είδους.
Είναι απαράδεκτη κάθε επίθεση σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο και δυο φορές πιο απαράδεκτη όταν έχει ως θύμα μια γυναίκα, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα σταθεί αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνει η Πολιτεία να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου!».
Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» στο Χαλάνδρι: Έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων με διεθνή διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




