Συγκλονίζει ο Βαγγέλης Μόρας μιλώντας για τον αδικοχαμένο αδελφό του (vid)
Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε για τον αδικοχαμένο αδελφό του, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 34 ετών το 2015 νικημένος από τη λευχαιμία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η συγκινητική στιγμή που ο Βαγγέλης Μόρας λυγίζει μέσα στο γήπεδο για τον αδικοχαμένο αδελφό του. Μιλά στο Open TV για τον μεγάλο αγώνα που δίνει στη μνήμη του αδελφού του για την καταπολέμηση της λευχαιμίας.
Το ίδρυμα «Save Μ.ΟΡ.Α.Σ.» διαφημίζεται στον περιβάλλοντα χώρο του AEL FC Arena και εκεί ακριβώς έσπευσε ο σκόρερ της νίκης της Λάρισας για να γονατίσει και να αφιερώσει αυτό το γκολ και το αποτέλεσμα της ομάδας στον αδερφό του.
«Ηθελα πολύ καιρό να βρω αυτό το γκολ για να του το αφιερώσω» λέει στην κάμερα του Ανοιχτού Καναλιού ο αμυντικός της Λάρισας και μιλάει για το ίδρυμα Save Μ.Ο.Ρ.Α.Σ. που έχει φτιάξει ο ίδιος ζητώντας την ευαισθητοποίηση του κόσμου για να γίνουν δότες μυελού των οστών.
Διαβάστε ακόμη
Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο 25χρονος Γιώργος που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι
Σπάνιο βίντεο από τον Αμαζόνιο: Η πρώτη καταγραφή φυλής με ακόντια και τόξα - «Σκεφτόμουν από που θα έρθει το βέλος»
Πώς Κινέζοι «τρύπωσαν» σε κινητά στην Αττική: Το μίνι εργαστήριο απάτης που έστησαν και η μέθοδος «SMS Blaster Attack»
Μαρινάκης στο OPEN: Ο Ανεστίδης δεν είναι πλέον ενεργό μέλος της ΝΔ - Φασίζουσα ενέργεια τα μπλόκα με τρακτέρ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




