ΠΑΟΚ: Το αληθοφανές ψέμα του Φερνάντο Βαρέλα
Ο Αφρικανός θα μείνει στη Τούμπα αλλά δεν έχει ακόμα υπογράψει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Φερνάντο Βαρέλα θέλησε να «τιμήσει» το έθιμο της Πρωταπριλίας, ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από τη πρώτη φορά που υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, την οποία και παρουσίασε ως σημερινή, αναφέροντας μάλιστα πως υπέγραψε την παραμονή του στον «Δικέφαλο του Βορρά» για άλλα τέσσερα χρόνια.
Η διάρκεια του συμβολαίου ήτα εκείνη που έκανε αρκετούς να καταλάβουν το τι σκάρωσε ο Βαρέλα, ενώ λίγο αργότερα φρόντισε να προειδοποιήσει όσους τον πίστεψαν, πως πρόκειται για ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο.
Σε αυτό όμως υπάρχει και μια μεγάλη αλήθεια. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δε θα αργήσει να πάρει στυλό στο χέρι και να υπογράψει, καθώς οι διεργασίες με φόντο το νέο του συμβόλαιο φτάνουν στο τέλος τους.
Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




