ΔΕΑΒ: «Στον εισαγγελέα απειλητικές αναρτήσεις κατά του παρατηρητή στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός»
Η απόφαση της ΔΕΑΒ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Απειλητικές αναρτήσεις σε βάρος του, στο διαδίκτυο καταγγέλλει ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, για το οποίο οι Θεσσαλονικείς τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από το άναμμα κροτίδας.
Όπως αναφέρεται στις τελευταίες αποφάσεις της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας, με απόφασή της θα διαβιβάσει στον αρμόδιο εισαγγελέα την καταγγελία του παρατηρητή της, Αριστείδη Μπέκου.
Η απόφαση της ΔΕΑΒ
Η ΔΕΑΒ με απόφαση της θα διαβιβάσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα καταγγελία του Παρατηρητής της, στον αγώνα πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 18-02-2024, για απειλητικές σε βάρος του αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
Ιράν: Τα σημάδια κλειδιά που δείχνουν ότι το καθεστώς μπορεί να πέσει - Ποια είναι η επόμενη ημέρα
Μινεάπολη: Σοκαριστικό βίντεο από το κινητό του πράκτορα της ICE - Η στιγμή της δολοφονίας της 37χρονης
Μπλόκα αγροτών: Η συμφωνία Mercosur βάρυνε το κλίμα - Ποιοι ζητούν συνέχιση των κινητοποίησεων
Κλιμακώνεται ο «εμφύλιος» στους Μπέκαμ - Όταν η χολιγουντιανή λάμψη μπλέκει με το οικογενειακό ριάλιτι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




