Ασύλληπτο γκολ του Τάσου Χατζηγιοβάνη κόντρα στη Φενέρ με μαγική κούρσα 70 μέτρων!
Τρομερό γκολ πέτυχε ο διεθνής εξτρέμ στο Κύπελλο Τουρκίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους συμπαίκτες του, τους οπαδούς της ομάδας του αλλά και τον σπορτκάστερ που έκανε την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.
Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ σκόραρε για το 2-0 στον προημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας κόντρα στη Φενέρ έπειτα από μια τρομερή ατομική ενέργεια. Στο 32' πήρε την μπαλά μερικά μέτρα έξω από την περιοχή της ομάδας του και με καταπληκτική ταχύτητα ξεκίνησε μια φοβερή κούρσα. Διέσχισε όλο το γήπεδο, έφτασε έξω απ' την αντίπαλη περιοχή και σούταρε ιδανικά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το πανηγύρισε δεόντως με μια... τούμπα, ενώ αμέσως μετά έπεσαν πάνω του οι συμπαίκτες του για να πανηγυρίσουν μαζί του.
Ο 26χρονος άσος έχει 26 παρουσίες στη διάρκεια της σεζόν με δύο γκολ και πέντε ασίστ.
Γιατί είναι σημαντική η εκεχειρία Ισραήλ - Λιβάνου και τι συνεπάγεται για τον πόλεμο στο Ιράν
Με γερμανική σφραγίδα ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού σιδηροδρόμου - «Χρυσό» συμβόλαιο 62 εκατ. ευρώ
Οι εξώσεις στη νέα εποχή: Τι αλλάζει από 1η Μαΐου 2026 και τι πρέπει να γνωρίζουν ιδιοκτήτες και μισθωτές
Η εξευτελιστική οπισθοχώρηση του Λαζαρίδη, η πρόσληψη που θύμωσε τους δεξιούς και η προειδοποίηση του Μαξίμου στην Παπανδρέου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





