• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»«Εγκάρδια» επικοινωνία Σαρίφ - Πεζεσκιάν: Αβεβαιότητα για νέο γύρο διαπραγματεύσεωνΕκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
δημοφιλές τώρα: Market Pass: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για το voucher τροφίμων
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   06.03.2024 11:36
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα δύο ετών

Η Εισαγγελία ζητεί πενταετή φυλάκιση στον Κάρλο Αντσελότι για φοροδιαφυγή!

Ο Κάρλο Αντσελότι κατηγορείται για σοβαρές οικονομικές παραβάσεις

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο
AP
AP

Σοβαρά μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο Κάρλο Αντσελότι καθώς η Οικονομική Εισαγγελία της Μαδρίτης ζητεί να καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση για φορολογικές παραβάσεις!

Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται ότι απέκρυψε περίπου ένα εκατ. ευρώ στο διάστημα 2014-2015, κατά την πρώτη θητεία του στον πάγκο των Μερένχες.

Ο Αντσελότι βρισκόταν υπό διερεύνηση απ' την οικονομική αστυνομία και για άλλη υπόθεση, όμως είχε αποφύγει τις διώξεις καθώς δεν βρέθηκαν απτά αποδεικτικά στοιχεία για φοροδιαφυγή. Μάλιστα τότε, ο πολυνίκης κόουτς είχε παραδεχθεί ότι οι οικονομικοί του σύμβουλοι τον οδήγησαν σε λάθος αποφάσεις δίνοντάς του κακές συμβουλές.

Φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα δύο ετών

Όπως σημειώνεται στα ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου, ο Αντσελότι είχε δηλώσει τα χρήματα που έλαβε από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά τις δύο επίμαχες περιόδους (2014 και 2015) όμως η παράβαση σύμφωνα με τις οικονομικές αρχές εντοπίζεται στα χρήματα που έλαβε από τα δικαιώματα για την εικόνα του, τα οποία φέρεται να μην δήλωσε στο ισπανικό κράτος. Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι απέκρυψε εισοδήματα ύψους 386.000 ευρώ το 2014 και 675.000 ευρώ το 2015.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»

Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;

Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»

Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Ρεαλ Μαδρίτης
  • φοροδιαφυγή
  • Ισπανία
  • Κάρλο Αντσελότι
  • Μαδρίτη
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr